Perniagaan sebenar menurut ISLAM...Berniaga bukan semata-mata untuk mencari untung kerana di dalam perniagaan tidak semestinya kita sentiasa mendapat keuntungan. Dalam perniagaan sering juga kita menghadapi kerugian.

Tujuan perniagaan mengikut Islam sebenarnya ialah untuk memperbesarkan, memperpanjangkan dan memperluaskan aktiviti syariat dan dengan tujuan beribadah dan mendapat pahala yang banyak. Justeru di dalam perniagaan, hendaklah kita sentiasa mencari keredhaan Tuhan dengan niat yang betul serta perlaksanaan yang betul.


SUMBER: INSPIRASI PERNIAGAAN

NUFFNANG JOM CLICK..

IKLANEKA

MAKLUMAN PENTING (HARAP BACA) (^_^)

Pergi ke kedai bersama pak Sohop,
Singgah sebentar di kedai pak Jami,
Selamat datang ke Aina's Scai Ilvm Shop,
Semoga berpuas hati dengan layanan kami.


Dengan rendah hati Aina mengucapkan syukur pada Ilahi kerana diberikan kesempatan untuk membuat business secara online dan mendapat kepercayaan sepenuhnya daripada customer-customer yang tidak jemu menyokong..Syukran..Sila singgah dan cuci mata dulu jika berminat boleh hubungi Aina: (017-9575052) atau E-mail: ainasscaiilvmshop@yahoo.com.


Assalamualaikum w.b.t

Untuk makluman semua customer Aina's Scai Ilvm Shop, mulai 27 November 2011 bersamaan 1 Muharram 1433H Aina's Scai Ilvm Shop akan beroperasi secara online sepenuhnya. Cash On Delivery (COD) sales will not be entertained. All items will be sent by post via post laju only, as practiced by normal online transactions disebabkan aina mempunyai others commitment.

Harapan Aina, semoga semua customer Aina memberikan sokongan padu dan masih bekerjasama seperti biasa dengan Aina. Kesulitan amatlah dikesali. Terima kasih sangat2 atas sokongan semua, semoga kita sentiasa berada dalam Rahmat Allah Taala. Senyum2 selalu (^_^)WAKTU OPERASI:

AHAD SEHINGGA KHAMIS
(10.00 am - 11.00 pm)

JUMAAT DAN SABTU
(8.00 pm - 11.00 pm)


PENGHANTARAN VIA POSLAJU MALAYSIA:


AHAD DAN RABU SAHAJA


P/S: sebarang tempahan melalui sms, call atau email akan dibalas mengikut masa-masa yang Aina tetapkan di atas, maaf atas segala kesulitan, Jadual harus disusun rapi supaya segala tempahan berjalan dengan lancar tanpa mengabaikan suruhan ILAHI. Terima Kasih (^_*)Thursday, April 7, 2016

1
comment
Tungku BESI IBU berpantang1 comment:

Unknown said...

Tungku besi ni ada lagi tak?